IT-tukipalvelut

datanurkka

Datanurkka on oppimisympäristö, jonka toimintaperiaatteina korostuvat kestävä kehitys ja esteettömyys. Tieto- ja viestintätekniikan opiskelijat työskentelevät Datanurkassa helpdesk-tehtävissä.

Helpdesk-asiakaspalvelussa opiskelija työskentelee ohjattuna: ottaa vastaan asiakastöitä, tekee laitteille vianmäärittelyn, ratkaisee ohjelmien ja laitteiden käytössä esiintyviä ongelmia, toteuttaa huoltotöitä sekä opastaa ja laatii tarvittavat käyttöohjeet asiakkaalle. Lisäksi opiskelijat ottavat vastaan, purkavat ja kierrättävät Luovin tietohallintopalvelujen poistamia laitteita yhteistyössä Luovin TELMA- ja VALMA-ryhmien kanssa.

Työelämän yhteistyö- ja työssäoppimiskumppaneina ovat Taitonetti Oy ja Oulun Tieto ry. Datanurkka myy Ammattiopisto Luovin käytöstä poistettuja, huollettuja ja testattuja tietokoneita yksityiseen käyttöön. Oulun Tieto ry:n kanssa Datanurkka suunnittelee ja toteuttaa oululaisille IT-aiheista koulutusta ja opastusta sekä Katoppa-asukastuvan atk- ja digituen että Ammattiopisto Luovin tiloissa.

Datanurkan Helpdesk toimii Oulun yksikössä sekä Nahkatehtaankadulla että Kasarmilla. Käytettyjen tietokoneiden myynti on Nahkatehtaankadulla. Tiedustelut ja tilaukset Datanurkkaan voi tehdä p. 040 3193 712, datanurkka@oppi.luovi.fi tai Tilaa opiskelijatöitä -sivulta.

Avoinna

Nahkatehtaankatu 3, 2. krs. F217 A, 90130 Oulu
ti – to klo 10 – 14
pe klo 9 – 12

Veteraanikatu 2, Komentajantalo 1. krs. 90130 Oulu
ke – to klo 10 – 14

Aukioloaikojen poikkeuksista tiedotamme Datanurkan Facebook-sivuilla.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.