Kahvilat

Kahvila Kamu on Kumppanuuskeskuksen kanssa yhteistyössä toteutettu oppimisympäristö. Suurin asiakasryhmä on Kumppanuuskeskuksessa työskentelevät ihmiset sekä heidän yhteistyöverkostonsa.

Kahvila Kamuun tullaan työssäoppimaan tutkintotavoitteisesta koulutuksesta. Työssäoppimisjakson pituus suunnitellaan yksilöllisesti opiskelijan edellytysten ja koulutuksen mukaan. Tutkintotavoitteisessa koulutuksessa oleva opiskelija voi antaa esimerkiksi asiakaspalvelusta ammattiosaamisen näytön kahvilassa työskennellessään. Kahvila Kamussa opiskellaan tekemällä oppien, töitä tekemällä. Opiskelijaa ohjeistetaan selkeästi ja toistoja on riittävästi. Tarvittaessa käytetään kuvia eri työvaiheissa ja -tehtävissä. Työtavat huomioidaan yksilöllisesti ja opiskelija saa jatkuvasti ohjausta. Kahvila Kamussa opiskelija voi harjoitella ammatillisessa ohjauksessa monipuolisia tehtäviä mm. sosiaalisia- ja vuorovaikutustaitoja asiakaspalvelutehtävissä. Matemaattisia taitoja harjoitellaan rahan käsittelyssä. Muita työtehtäviä ovat esimerkiksi sämpylöiden täyttö linjastoon sekä pullien paisto. Kahvilassa myydään myös kokkiopiskelijoiden valmistamia tuotteita. Astiahuolto ja puhtaanapito ovat päivittäisessä toiminnassa myös tärkeitä tehtäviä. Talossa on kokoustiloja, joihin työvuorossa olevat opiskelijat laittavat tilauksesta kokouskahvit.

Yhteystiedot

Kansankatu 53, 90100 Oulu Yhteyshenkilö: Tuula Sillanoja, puh. 040 319 3178, tuula.sillanoja(a)luovi.fi www.kumppanuuskeskus.fi

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.