Kaupat

Linnapuoti

Linnapuoti on Ammattiopisto Luovin ja Rikosseuraamusviraston yhteistyössä luoma työvaltainen oppimisympäristö Joensuussa. Yhteistyökumppanina on Pohjois-Karjalan Osuuskauppa.

Linnapuodissa Luovin merkonomiopiskelijat sekä valmentavan koulutuksen opiskelijat työskentelevät mm. asiakaspalveluun, liikkeenhoitoon ja myyntiin liittyvissä tehtävissä.

Linnapuodin tuotteet ovat vankiloiden työpajoissa tehtyjä käsitöitä. Tuotteita tulee mm. Sukevan, Juukan, Pyhäselän, Naarajärven sekä Ylitornion vankiloista. Lisäksi Linnapuodissa myydään Luovin opiskelijoiden valmistamia tuotteita.

Yhteystiedot
Voimatie 1, Joensuu

Voit seurata Linnapuodin toimintaa Facebookin kautta osoitteessa:
https://www.facebook.com/linnapuoti.joensuu/

Pikkuputiikki

Pikkuputiikki on tunnelmallinen sisustus- ja lahjatavaraliike, joka on merkonomiopiskelijoiden työvaltainen oppimisympäristö. Opiskelijat työskentelevät kaupassa mm. asiakaspalvelu- ja myyntityössä, suunnittelevat ja toteuttavat mainoskampanjoita sekä vastaavat kaupan somistamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Pikkuputiikin toimintaa suunnitellaan luokassa ja toteutetaan kaupassa. Kaikki opiskelu liittyy kaupan toimintoihin. Ammattiopisto Luovin yksiköiden opiskelijaryhmät valmistavat tuotteita myyntiin Pikkuputiikkiin. Kauppa toimii Oulun yksikössä.

Opiskelijat saavat Pikkuputiikista työskentelystään työtodistuksen. Putiikkiin tuottamansa materiaalit (mainokset, esitteet, kampanjasuunnitelmat jne.) opiskelijat tallentavat portfolioonsa. Näitä konkreettisia osaamista osoittavia materiaaleja voi hyödyntää työssäoppimispaikkaa tai työpaikkaa hakiessa.

Yhteystiedot
Veteraanikatu 2, Oulu

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.