Tuotantokoulut

Ammattiopisto Luovi toteuttaa yhteistyökumppaneiden kanssa koulutusta myös tuotantokoulutyyppisissä ympäristöissä.

Ammatillisen perustutkinnon opiskelijat suorittavat opintoja yhteistyökumppaneiden työpajoissa ja palveluissa työtä tekemällä.

Kokkolan toimipiste / Kokkotyö-säätiö

Tuotantokoulumallilla Kokkotyö-säätiö ja Luovi mahdollistavat toisen asteen tutkinnon suorittamisen Kokkotyö-säätiön puu- ja metallityöosastoilla.

Puu- ja metallityöosastoilla opiskellaan työvaltaisesti. Luokkaopetus on minimoitu ja toimintarakenne kiinnitetty työelämään. Kokkotyö-säätiön työvalmentaja toimii opiskelijan ammatillisten opintojen ohjaajana, yhteistyössä Luovin ammatillisen erityisopettajan ja ohjaajan kanssa. Kokkotyö-säätiön yksilövalmentaja tukee opiskelijan sijoittumista työelämään.

Tuotantokouluun haetaan erityisopetuksen yhteisessä haussa opintopolku.fi-sivuston kautta.

www.kokkotyo.fi

Tampereen yksikkö / Martinus-palvelut

M-Siivouksessa opiskelijat työskentelevät yrityksen työntekijöiden työpareina tamperelaisissa kodeissa ja muissa kohteissa, mm. seurakunnan kerho- ja toimistotiloissa. Oppimisympäristössä pääsee perehtymään monipuolisesti erilaisiin tehtäviin ja asiakaspalvelutilanteisiin. Martinus-palvelut on yritys, jossa tarjotaan opiskelijalle vahva ja elämäntilanteen vaatima tuki työskentelyyn.

M-Huoltamo on autokorjaamo, jossa opiskelijat voivat tehdä monen tasoisia autojen korjaukseen ja huoltoon liittyviä tehtäviä yritysympäristössä. M-Huoltamon työyhteisö tarjoaa ohjaajan vahvan tuen ja työ- ja opiskelukavereiden vertaistuen opiskelijalle. Työelämätaidot karttuvat paitsi autojen korjauksien lisäksi asiakaspalvelu- ja työyhteisötaidoissa.

Tuotantokouluun haetaan erityisopetuksen yhteisessä haussa opintopolku.fi-sivuston kautta.

www.martinus.fi

Tampereen yksikkö / Silta-Valmennusyhdistys ry

Silta-Valmennusyhdistyksen kanssa yhteistyössä toteutettavassa koulutuksessa Luovin opiskelijat voivat opiskella tuotantokouluympäristössä neljää eri tutkintoa: autoalan, ravintola- ja cateringalan, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan sekä rakennusalan perustutkintoa.

Tuotantokoulua toteutetaan esimerkiksi Silta-Auto autokorjaamossa, Silta-Lounasravintolassa sekä rakennusmiesporukassa.

Silta-Valmennusyhdistykseen on jatkuva haku ja tuotantokoulupaikat ovat erillishaussa.

www.siltavalmennus.fi

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.