Ruokalistat

Ravintolat toimivat Luovin opiskelijoiden oppimisympäristöinä.

Kasarmi, Ravintola Upseerikerho

Lounas ma-pe klo 10.30-13.30. upseerikerho(a)luovi.fi . Ravintola Upseerikerho tarjoaa Luovin Oulun yksikön opiskelijoille ja henkilöstölle sekä ulkopuolisille asiakkaille lounaspalveluja 28.2.2018 saakka. Uusi Ravintola Kasarmi avautuu lounaan merkeissä 12.3.2018. Upseerikerho toimii myös tilausravintolana.

Ravintola Kaarna

Lounas ma-pe 10.45-12.00. kaarna(a)luovi.fi tai tiia.kallinen(a)luovi.fi . Ravintola Kaarna tarjoaa Limingan toimipisteen opiskelijoille ja henkilöstölle lounas- ja sisäisiä kokouskahvipalveluita. Kaarnassa on vaihtelevasti kahvilamyyntiä opiskelijaryhmien pitämänä. Tutustu Ravintola Kaarnan oivaraporttiin.

Ravintola Kasari

Lounas ma-pe klo 10.40-12. Päivällinen ma-to klo 16-17. kasari(a)luovi.fi . Ravintola Kasari toimii Alavuden yksikössä Luovin opiskelijoiden ja henkilöstön ravintolana. Ravintolassa on tarjolla arkipäivisin aamiais-, lounas- ja päivällistarjoiluita. Iltapala tarjolla maanantaista torstaihin. Ravintola Kasari huolehtii myös Alavuden yksikön sisäisistä kahvitarjoiluista. Tutustu Ravintola Kasarin oivaraporttiin.

Ravintola Kasura

Lounas ma klo 11.15–12.15, ti–pe klo 10.45–12. Päivällinen ma-to klo 16–16.30. kasura(a)luovi.fi . Ravintola Kasura tarjoaa Luovin Liperin yksikön opiskelijoille, henkilökunnalle ja ulkopuolisille asiakkaille aamiais-, lounas-, päivällistarjoiluja. Ravintola Kasura palvelee myös kahvi- ja ruokatilauksissa. Tutustu Ravintola Kasuran oivaraporttiin.

Ravintola Manseri

Lounas ma-pe klo 11.00-13.00. manseri(a)luovi.fi . Ravintola Manseri tarjoaa Luovin Tampereen yksikön opiskelijoille, henkilöstölle ja ulkopuolisille asiakkaille lounas- ja kahvilapalveluja. Tutustu Manserin oivaraporttiin. Ruokalista on muuttanut uuteen osoitteeseen!…

Ravintola Mortteli

Aamiainen ma -pe klo 7.00-8.30. Lounas ma-pe klo 10.30-13. Päivällinen ma-to klo 16-17.30. mortteli(a)luovi.fi . Ravintola Mortteli tarjoaa arkisin Luovin Nahkatehtaankadun opiskelijoille ja henkilöstölle aamiais-, lounas- ja päivällistarjoiluja. Ravintola Mortteli palvelee myös kahvi- ja ruokatilauksissa. Ravintola Morttelin uusittu ruokalista.

Ravintola Resina

Lounas ma-to klo 10.30-12.15, pe klo 11-12.15. Päivällinen ma-to klo 16-16.45. resina(a)luovi.fi . Ravintola Resina tarjoaa  Muhoksen yksikön opiskelijoille, henkilöstölle ja ulkopuolisille asiakkaille lounas- ja kahvilapalveluja. Opiskelijoiden aamiais-, päivällis- ja iltapalatarjoilut toimitetaan asumisyksiköihin. Muhoksen yksikön Ravintola Resinan ruokalistasivu on päivittynyt, ja löytyy nykyään täältä: https://luovi.fi/opiskelijalle/ruokalistat/ravintola-resina/  …

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.