Ruokalistat

Ravintolat toimivat Luovin opiskelijoiden oppimisympäristöinä.

Ravintola Kasarmi

Lounas ma-pe klo 11.00-13.00. kasarmi(a)luovi.fi. Ravintola Kasarmi tarjoaa lounaspalveluja Luovin Oulun yksikön opiskelijoille ja henkilöstölle sekä ulkopuolisille asiakkaille. Ravintola toimii myös tilausravintolana.

Oppikööki

Oppikööki tarjoaa lounasta Komentajan kabinetissa (Oulun yksikkö, Veteraanikatu 2) Luovin henkilöstölle ja ulkopuolisille asiakkaille. Lounas on tarjolla keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11.00 – 12.30. Tervetuloa nauttimaan kokkiopiskelijoiden luomuksista!…

Ravintola Kaarna

Lounas ma-pe 10.45-12.00. kaarna(a)luovi.fi. Ravintola Kaarna tarjoaa Limingan toimipisteen opiskelijoille ja henkilöstölle lounas- ja sisäisiä kokouskahvipalveluita. Kaarnassa on vaihtelevasti kahvilamyyntiä opiskelijaryhmien pitämänä. Tutustu Ravintola Kaarnan oivaraporttiin.

Ravintola Kasari

Lounas ma-pe klo 10.40-12. Päivällinen ma-to klo 16-17. kasari(a)luovi.fi . Ravintola Kasari toimii Alavuden yksikössä Luovin opiskelijoiden ja henkilöstön ravintolana. Ravintolassa on tarjolla arkipäivisin aamiais-, lounas- ja päivällistarjoiluita. Iltapala tarjolla maanantaista torstaihin. Ravintola Kasari huolehtii myös Alavuden yksikön sisäisistä kahvitarjoiluista. Tutustu Ravintola Kasarin oivaraporttiin.

Ravintola Kasura

Lounas ma-to klo 11.15–12.15, pe klo 10.45–12.15. Päivällinen ma-to klo 16.00–16.30. kasura(a)luovi.fi . Ravintola Kasura tarjoaa Luovin Liperin yksikön opiskelijoille, henkilökunnalle ja ulkopuolisille asiakkaille aamiais-, lounas-, päivällistarjoiluja. Ravintola Kasura palvelee myös kahvi- ja ruokatilauksissa. Tutustu Ravintola Kasuran oivaraporttiin.

Ravintola Manseri

Lounas ma-pe klo 11.00 – 13.00 manseri(a)luovi.fi . Ravintola Manseri tarjoaa Luovin Tampereen yksikön opiskelijoille, henkilöstölle ja ulkopuolisille asiakkaille lounas- ja kahvilapalveluja. Tutustu Manserin oivaraporttiin.

Ravintola Resina

Lounas ma-to klo 10.30-12.15, pe klo 11-12.15. Päivällinen ma-to klo 16-16.45. resina(a)luovi.fi . Ravintola Resina tarjoaa  Muhoksen yksikön opiskelijoille, henkilöstölle ja ulkopuolisille asiakkaille lounas- ja kahvilapalveluja. Opiskelijoiden aamiais-, päivällis- ja iltapalatarjoilut toimitetaan asumisyksiköihin.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.