Ruokalistat

Ravintolat toimivat Luovin opiskelijoiden oppimisympäristöinä.

Kasarmi, Ravintola Upseerikerho

Lounas ma-pe klo 10.30-13.30. upseerikerho(a)luovi.fi . Ravintola Upseerikerho tarjoaa Luovin Oulun yksikön opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä ulkopuolisille asiakkaille lounaspalveluja. Upseerikerho toimii myös tilausravintolana.

Ravintola Kaarna

Lounas ma-pe 10.45-12.00. kaarna(a)luovi.fi tai tiia.kallinen(a)luovi.fi . Ravintola Kaarna tarjoaa Limingan yksikön opiskelijoille ja henkilökunnalle lounas- ja sisäisiä kokouskahvipalveluita. Kaarnassa on vaihtelevasti kahvilamyyntiä opiskelijaryhmien pitämänä.

Ravintola Kasari

Lounas ma-pe klo 10.40-12. Päivällinen ma-to klo 16-17. kasari(a)luovi.fi . Ravintola Kasari toimii Alavuden yksikössä Luovin opiskelijoiden ja henkilökunnan ravintolana. Ravintolassa on tarjolla arkipäivisin aamiais-, lounas- ja päivällistarjoiluita. Iltapala tarjolla maanantaista torstaihin. Ravintola Kasari huolehtii myös Alavuden yksikön sisäisistä kahvitarjoiluista.

Ravintola Kasura

Lounas ma klo 11.00–12.15, ti–pe klo 10.45–12. Päivällinen ma-to klo 16–16.30. kasura(a)luovi.fi . Ravintola Kasura tarjoaa Liperin yksikön opiskelijoille ja henkilöstölle aamiais-, lounas- ja päivällistarjoiluita. Kahvi- ja ruokatilauksissa Ravintola Kasura palvelee sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaita.

Ravintola Manseri

Lounas ma-pe klo 11.00-12.30. manseri(a)luovi.fi . Ravintola Manseri tarjoaa Luovin Tampereen yksikön opiskelijoille, henkilökunnalle ja ulkopuolisille asiakkaille lounas- ja kahvilapalveluja.

Ravintola Mortteli

Lounas ma-pe klo 10.30-13. Päivällinen ma-to klo 16-17.30. mortteli(a)luovi.fi . Ravintola Mortteli tarjoaa arkisin Luovin Nahkatehtaankadun opiskelijoille ja henkilökunnalle aamiais-, lounas- ja päivällistarjoiluja. Ravintola Mortteli palvelee myös kahvi- ja ruokatilauksissa.

Ravintola Resina

Lounas ma-to klo 10.30-12.15, pe klo 11-12.15. Päivällinen ma-to klo 16-16.45. resina(a)luovi.fi . Ravintola Resina tarjoaa  Muhoksen yksikön opiskelijoille, henkilökunnalle ja ulkopuolisille asiakkaille lounas- ja kahvilapalveluja. Opiskelijoiden aamiais-, päivällis- ja iltapalatarjoilut toimitetaan asumisyksiköihin. Ravintola Resina huolehtii myös Muhoksen yksikön sisäisistä kahvitarjoiluista.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.