Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Ammattiopisto Luovi tarjoaa erilaisia koulutusvaihtoehtoja ja tutkintoja ammatillisen osaamisensa kehittämistä, päivittämistä ja täydentämistä haluaville aikuisille.

Tutustu koulutustarjontaan

Luovissa järjestettävien ammatti- ja erikoisammattitutkintojen esittelyt löydät alla olevasta koulutustarjonnasta. Meillä on erityisen vahva osaaminen koulutuksissa, jotka on tarkoitettu erityistä tukea tarvitsevien kanssa työskenteleville tai itse opinnoissaan ja työllistymisessään tukea tarvitseville aikuisille.

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin hakeudutaan jatkuvan haun kautta.
Katso tällä hetkellä haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ja hae sähköisesti koulutuskalenterissa.

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka olet kiinnostunut ja soveltuva työskentelemään kasvatusalalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Alalla työskentely vaatii myös joustavuutta, luovuutta ja kykyä sopeutua vaihteleviin tilanteisiin.

Lue lisää
Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka työskentelet kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalveluissa esimerkiksi julkisessa tai yksityisessä organisaatiossa, järjestössä tai työpajalla. Sinulla on hyvät ohjaustaidot, ongelmanratkaisukykyä ja pystyt toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Erikoisammattitutkinnossa osoitetaan alan vaativimpien työtehtävien hallintaa, joten sinulla tulee olla alalle soveltuva pohjakoulutus ja/tai työkokemusta.

Lue lisää
Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka työskentelet tai olet soveltuva työskentelemään erityisohjausta tarvitsevien lasten ja nuorten parissa kasvatusalalla tai sosiaali- ja terveysalalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan erilaisten ihmisten kanssa.

Lue lisää
Myynnin ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään kaupan alan tehtävissä. Sinulla on halua palvella asiakkaita sekä kykyä toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa.

Lue lisää
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka olet kiinnostunut ja soveltuva työskentelemään henkilökohtaisena avustajana, kotityöpalveluissa tai puhtauspalvelualalla. Olet oma-aloitteinen ja reipas ja sopeudut vaihtuviin asiakaskohteisiin ja vaihteleviin työaikoihin. Työtehtävissä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojataitoja sekä asiakaspalvelutaitoja. Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä asiakaskohteissa ja asiakaspalvelutilanteissa palvelusopimuksen mukaisesti.

Lue lisää
Virastomestarin ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka olet kiinnostunut ja soveltuva työskentelemään asiakaspalvelualalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Alalla työskentely vaatii myös joustavuutta ja kykyä sopeutua vaihteleviin tilanteisiin.

Lue lisää

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.