Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Ammattiopisto Luovi tarjoaa erilaisia koulutusvaihtoehtoja ja tutkintoja ammatillisen osaamisensa kehittämistä, päivittämistä ja täydentämistä haluaville aikuisille. Ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja voit opiskella Oulun alueella.

Tutustu koulutustarjontaan

Luovissa järjestettävien ammatti- ja erikoisammattitutkintojen esittelyt löydät alla olevasta koulutustarjonnasta. Meillä on erityisen vahva osaaminen koulutuksissa, jotka on tarkoitettu erityistä tukea tarvitsevien kanssa työskenteleville tai itse opinnoissaan ja työllistymisessään tukea tarvitseville aikuisille.

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin hakeudutaan jatkuvan haun kautta.
Katso tällä hetkellä haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ja hae sähköisesti koulutuskalenterissa.

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka olet kiinnostunut ja soveltuva työskentelemään kasvatusalalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Alalla työskentely vaatii myös joustavuutta, luovuutta ja kykyä sopeutua vaihteleviin tilanteisiin.

Lue lisää
Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

1.8.2018 alkaen (ent. Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto)…

Lue lisää
Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet tai olet soveltuva työskentelemään erityisohjausta tarvitsevien lasten ja nuorten parissa kasvatusalalla tai sosiaali- ja terveysalalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan erilaisten ihmisten kanssa.

Lue lisää
Myynnin ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään kaupan alan tehtävissä. Sinulla on halua palvella asiakkaita sekä kykyä toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa.

Lue lisää
Perhepäivähoitajan ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka olet kiinnostunut ja soveltuva työskentelemään kasvatusalalla. Perhepäivähoitajan työ on vastuullista ja itsenäistä varhaiskasvatustyötä, jossa toimitaan yhdessä lapsen ja tämän perheen kanssa. Työ vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä oman työn suunnitteluun ja organisointiin.

Lue lisää
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

1.1.2018 alkaen nykyiset kotityöpalvelujen ja laitoshuoltajan ammattitutkinnot yhdistyvät uudeksi tutkinnoksi: Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto.

Lue lisää
Virastomestarin ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka olet kiinnostunut ja soveltuva työskentelemään asiakaspalvelualalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Alalla työskentely vaatii myös joustavuutta ja kykyä sopeutua vaihteleviin tilanteisiin.

Lue lisää

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.