Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Ammattiopisto Luovi tarjoaa erilaisia tutkintoja ammatillisen osaamisensa kehittämistä, päivittämistä ja täydentämistä haluaville aikuisille.

Kenelle

Ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, jolla on alan peruskoulutus tai vastaava työelämässä hankittu osaaminen. Erikoisammattitutkinnossa osoitetaan alan vaativimpien työtehtävien hallintaa ja se on tarkoitettu henkilölle, jolla on alan peruskoulutus ja/tai vahva alan työkokemus.

Luovissa ammatti- ja erikoisammattitutkintojen kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka työskentelevät erityistä tukea tarvitsevan kohderyhmän parissa.

Koulutustarjonta

Ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin hakeudutaan jatkuvan haun kautta.
Katso tällä hetkellä haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot ja hae sähköisesti koulutuskalenterissa.

Luovissa järjestettävien ammatti- ja erikoisammattitutkintojen esittelyt löydät alla olevasta koulutustarjonnasta.

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka olet kiinnostunut ja soveltuva työskentelemään kasvatus-, ja ohjausalalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä joustavuutta, luovuutta ja kykyä sopeutua vaihteleviin tilanteisiin. Luovissa voit valita koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen osaamisalan tai ohjauksen osaamisalan.

Lue lisää
Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka työskentelet kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalveluissa esimerkiksi julkisessa tai yksityisessä organisaatiossa, järjestössä tai työpajalla. Sinulla on hyvät ohjaustaidot, ongelmanratkaisukykyä ja pystyt toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Erikoisammattitutkinnossa osoitetaan alan vaativimpien työtehtävien hallintaa, joten sinulla tulee olla alalle soveltuva pohjakoulutus ja/tai työkokemusta.

Lue lisää

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.