Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Ammattiopisto Luovi tarjoaa erilaisia aikuiskoulutusvaihtoehtoja ja tutkintoja ammatillisen osaamisensa kehittämistä, päivittämistä ja täydentämistä haluaville aikuisille. Ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja voit opiskella Oulun alueella.

Aikuiskoulutuksessa ammatillinen tutkinto suoritetaan pääsääntöisesti näyttötutkintona. Näyttötutkinnossa osaaminen osoitetaan tutkintotilaisuuksissa.

Tutustu aikuiskoulutusten tarjontaan

Luovissa järjestettävien ammatti- ja erikoisammattitutkintojen sekä täydennys- ja lyhytkoulutusten esittelyt löydät alla olevasta koulutustarjonnasta. Meillä on erityisen vahva osaaminen koulutuksissa, jotka on tarkoitettu erityistä tukea tarvitsevien kanssa työskenteleville tai itse opinnoissaan ja työllistymisessään tukea tarvitseville aikuisille.

Haussa olevat aikuiskoulutukset

Ammattitutkintoihin, erikoisammattitutkintoihin sekä täydennys- ja lyhytkoulutuksiin on kohdennettu haku erikseen ilmoitettavina aikoina.
Katso tällä hetkellä haettavana olevat aikuiskoulutukset ja hae sähköisesti koulutuskalenterissa.

Kotityöpalvelujen ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut ja soveltuva työskentelemään kotityöpalvelutehtävissä. Olet oma-aloitteinen ja reipas ja sopeudut vaihtuviin työkohteisiin ja erilaisiin työaikoihin. Kotityöpalveluiden ammattilaiselta vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaspalvelutaitoja.

Lue lisää
Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka olet kiinnostunut ja soveltuva työskentelemään kasvatusalalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Alalla työskentely vaatii myös joustavuutta, luovuutta ja kykyä sopeutua vaihteleviin tilanteisiin.

Lue lisää
Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto

1.8.2018 alkaen (ent. Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto)…

Lue lisää
Laitoshuoltajan ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka olet kiinnostunut ja soveltuva työskentelemään siivousalalla. Olet oma-aloitteinen ja reipas, ja sopeudut vaihtuviin työkohteisiin ja erilaisiin työaikoihin.

Lue lisää
Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet tai olet soveltuva työskentelemään erityisohjausta tarvitsevien lasten ja nuorten parissa kasvatusalalla tai sosiaali- ja terveysalalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan erilaisten ihmisten kanssa.

Lue lisää
Markkinointiviestinnän ammattitutkinto, visuaalinen markkinoija

Koulutus sopii sinulle, joka toimit esimerkiksi tavaratalon, erikoisliikkeen tai messu- ja mainostoimiston palveluksessa, freelancerina tai haluat suuntautua alan työtehtäviin.

Lue lisää
Myynnin ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään kaupan alan tehtävissä. Sinulla on halua palvella asiakkaita sekä kykyä toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa.

Lue lisää
Palveluavustajakoulutus

Palveluavustajakoulutus on ammatillisia ja työyhteisövalmiuksia kehittävä ohjaava koulutus, jonka tavoitteena on etsiä osallistujalle työpaikka palveluavustajana esimerkiksi keittiö-, siivous-, toimisto-, kiinteistönhuolto-, kuljetus-, kaupan- tai hoiva-alalta.

Lue lisää
Perhepäivähoitajan ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka olet kiinnostunut ja soveltuva työskentelemään kasvatusalalla. Perhepäivähoitajan työ on vastuullista ja itsenäistä varhaiskasvatustyötä, jossa toimitaan yhdessä lapsen ja tämän perheen kanssa. Työ vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä oman työn suunnitteluun ja organisointiin.

Lue lisää
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

1.1.2018 alkaen nykyiset kotityöpalvelujen ja laitoshuoltajan ammattitutkinnot yhdistyvät uudeksi tutkinnoksi: Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto.

Lue lisää
Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet työvalmennustyössä kuntoutus-, koulutus- tai sosiaalialan yrityksessä, yhdistyksessä, oppilaitoksessa tai työpajalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ongelmanratkaisukykyä ja pystyt toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Erikoisammattitutkinnossa osoitetaan alan vaativimpien työtehtävien hallintaa, joten sinulla tulee olla alalle soveltuva pohjakoulutus sekä työkokemusta

Lue lisää
Virastomestarin ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka olet kiinnostunut ja soveltuva työskentelemään asiakaspalvelualalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Alalla työskentely vaatii myös joustavuutta ja kykyä sopeutua vaihteleviin tilanteisiin.

Lue lisää

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.