Asuntolat

Tietyillä paikkakunnilla voit asua kouluviikkojen ajan opiskelija-asuntolassa. Asuminen on tärkeä osa opiskelua. Asumisen yhteydessä pääset harjoittelemaan päivittäisiä itsenäistymiseen liittyviä taitoja. Asuntoloissa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Saat henkilökunnalta ohjausta, kun sitä tarvitset, esimerkiksi asumiseen, koulumatkoihin, omien asioiden hoitamiseen ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa.

Vapaa-ajalla voit osallistua ohjattuun vapaa-ajan toimintaan. Harrastustoimintaan kuuluvat esimerkiksi erilaiset ryhmät ja kerhot. Suosittuja ovat olleet liikunta-, musiikki- ja tietotekniikkakerhot sekä Avartti-toiminta. Voit osallistua myös paikkakunnan muihin harrastuksiin ja tapahtumiin. Vapaa-ajan toiminnasta tiedotetaan yksiköiden ilmoitustauluilla, viikko- ja/tai kuukausitiedotteissa.

Vapaa-ajan toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen pääset vaikuttamaan myös itse opiskelijakunnan kautta. Ammattiopisto Luovissa jokaisessa yksikössä on oma opiskelijakunta. Opiskelijakunnat ovat aktiivisesti mukana opiskelijoiden vapaa-ajan toiminnassa. Opiskelijakunnat järjestävät jäsenilleen kulttuuri- ja vapaa-ajan toimintaa.

 

Alavuden yksikön asuntola

Kasarmintie 10
Alavus, Suomi

Liperin yksikön asuntola

Silmutie 20
Liperi, Suomi

Muhoksen yksikön asuntola

Valtatie 26
Muhos, Suomi

Oulun yksikön asuntola
Porin toimipisteen asuntola

Metsämiehenkatu 2
Pori, Suomi

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.