Asuntolapaikan hakeminen

Voit hakea asuntolapaikkaa samalla, kun haet opiskelijaksi Luoviin. Asuntolapaikkoja on rajoitetusti. Asumisoikeus myönnetään ensisijaisesti opiskelijoille, joiden ei ole mahdollista kulkea päivittäistä koulumatkaansa kotoaan käsin. Asuntolapaikan myöntäminen ja asumisoikeusasiat käsitellään yksilökohtaisesti opiskelijavalinnan ja asuntolapaikan haun yhteydessä.

Asuntolapaikkaa ei voida myöntää, jos opiskelijan tarvitsema ohjauksen ja tuen määrä on suurempi kuin oppilaitoksen asuntolassa on mahdollisuus tarjota tai jos opiskelija pystyy kulkemaan koulumatkansa kotoaan käsin.

Asuntolapaikan hakeminen jatkuvassa haussa

Jatkuvassa haussa koulutuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.luovi.fi/koulutuskalenteri. Samalla hakulomakkeella voit hakea myös asuntolapaikkaa.  Lomakkeella on kenttä ”Haen asuntolapaikkaa”. Laita ruksi tähän kenttään.

Asuntolapaikan hakeminen kevään Opintopolku -haussa

Kevään vaativan erityisen tuen opintopolun haussa koulutuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa opintopolku.fi.  Samalla hakulomakkeella voit hakea myös asuntolapaikkaa. Samalla kun lisäät hakulomakkeelle omat hakutoiveesi, sinulle avautuu kysymys ”Haen asuntolapaikkaa”. Vastaa kysymykseen kyllä tai ei. Lisäksi kirjoita Perustelut -kenttään perustelut, miksi haet asuntolapaikkaa.  Opintopolun haussa kysymys asuntolapaikasta avautuu vain niiden hakutoiveiden kohdalla, joihin on mahdollista hakea asuntolapaikkaa.

Huomaathan, että asuntolat ovat näillä paikkakunnilla: Alavus, Liperi, Muhos, Oulu ja Pori.
Luovin asuntoloihin voit tutustua tarkemmin Asuntolat-sivulla.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.