Kysymyksiä ja vastauksia

Tällä sivulla voit esittää opiskeluun, koulutuksiin ja hakemiseen liittyviä kysymyksiä. Sivulle on myös koottu yleisimmät kysymykset sekä niihin vastauksia. Kysymyksiin vastataan arkisin vuorokauden kuluessa. Kysymys julkaistaan yhtä aikaa vastauksen kanssa. Nimi ja sähköpostiosoite -kenttien sisältöä ei näytetä julkisesti. Sivuston ylläpito näkee antamasi sähköpostiosoitteen.

Koulutustarjontaan ja hakemiseen liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa myös Luovin hakutoimisto.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Asuntola

Onko asuntolassa myös mahdollisesti saatavilla yhden hengen huoneita?

Asuntoloissa on pääasiassa kahden hengen huoneita. Jos asuntolassa on tilaa ja hakijalla on jokin erityinen peruste tai tarve omalle huoneelle, niin silloin voi mahdollisesti saada myös yhden hengen huoneen. Yhden hengen huoneen tarpeesta olisi lisäksi hyvä esittää lääkärinlausunto tai muu selvitys.

Asuntolapaikkaa haetaan opiskelijavalinnan yhteydessä tai  opiskeluaikana. Myönnetystä asuntolapaikasta tehdään päätös määräajaksi. Lisätietoja paikkakunnista, joilla on asuntola.

Uusi kysymys

uusi vastaus

Opiskelijaterveydenhuolto

Missä Luovin opiskelijaterveydenhuolto on järjestetty?

Tiedot opiskeluterveydenhuollosta ja muuta käytännöntietoa liittyen opiskeluun, asumiseen ja vapaa-ajantoimintaan sekä lukuvuoden työ- ja loma-ajat ovat paikkakuntakohtaisissa Opiskelijan oppaissa.

Luovin henkilöstön yhteystiedot löytyvät henkilöhaulla.

Hakuaika

Milloin Luovissa on hakuaika?

Luovin opiskelijaksi voi hakea kahdella tavalla:

  1. Syksyllä alkavaan koulutukseen haetaan yhtä aikaa muiden ammatillisten erityisoppilaitosten kanssa: Haku vaativana erityisenä tukena järjestettävään ammatilliseen koulutukseen on  13.3.-3.4.2019.

2.  Jatkuvassa haussa voi hakea opiskelemaan ammattitutkintoa tai erikoisammattitutkintoa sekä kesken lukuvuoden myös käynnissä olevien koulutusten vapautuville opiskelupaikoille.

Katso hakuohjeet! Lisätietoja tarvittaessa: hakutoimisto(a)luovi.fi tai 040 319 3352.

Opiskelijavalinnat

Näkyykö opiskelijavalinnat teidän kotisivuilla?

Julkaisemme luovi.fi -sivustolla aikaisintaan 13.6.2019 niiden opiskelijaksi valittujen nimet, ketkä ovat antaneet siihen luvan.

Kaikille hakijoille tulee postissa aikaisintaan 13.6.2019 kirje opiskelijavalinnan tuloksesta.

 

 

Peruutuspaikkoja

Hain syksyllä alkavaan koulutukseen. Postista tuli kirje, että olen varasijalla. Tuleeko mahdollinen ilmoitus valitulle linjalle pääsemisestä automaattisesti peruutusten sattuessa, vai pitääkö sitä paikkaa kysellä itse ja jos, niin missä kohdassa kesää?  Voiko peruutuspaikkoja hakea eri puolelta kuin varsinaisen haun paikkoja?

Jos hakija nousee valituksi varasijalta, tieto valinnasta tulee automaattisesti täältä koululta käsin kirjeellä. Varasijat ovat voimassa 16.8.2019 saakka, johon saakka tilanne saattaa elää.

Kevään haun päätyttyä voi hakea vielä jatkuvassa haussa koulutuskalenterissa.

Opiskelu

Testi

testi

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.