Valmentava koulutus

Valmentavan koulutuksen avulla saat paremmat mahdollisuudet aloittaa ammatillinen koulutus tai siirtyä työelämään. Valmentavassa koulutuksessa opit myös arkisten asioiden hoitamista ja itsenäistä elämää.

Opintosi suunnittelemme yhdessä sinun, huoltajiesi sekä muiden opiskeluasi tukevien henkilöiden kanssa juuri sinulle sopiviksi. Tärkeintä ovat sinun toiveesi, tavoitteesi ja kykysi. Valmentavassa koulutuksessa opiskelet pienessä ryhmissä, jossa opettajalla ja ohjaajalla on aikaa auttaa sinua opinnoissasi.

Luovi järjestää sekä ammatilliseen koulutukseen valmentavaa (VALMA) että työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaa (TELMA) koulutusta ympäri Suomen. Tarkempaa tietoa VALMAsta ja TELMAsta saat alla olevista linkeistä.

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA)

Kun opiskelet ammatilliseen koulutukseen valmentavassa koulutuksessa (VALMA) saat hyvän otteen arjesta ja opiskelusta, pohdit omaa ammatinvalintaasi sekä vahvistat edellytyksiäsi suorittaa ammatillinen tutkinto.

Lue lisää
Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus (TELMA)

Kun opiskelet työhön ja itsenäiseen elämään valmentavassa koulutuksessa (TELMA) opiskelet kotona ja työssä tarvittavia arjen taitoja. Tutustut työelämään ja opit hoitamaan itsenäisesti jokapäiväisiä tehtäviä sekä toimimaan yhteiskunnan jäsenenä.

Lue lisää

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.