Valmentava koulutus

Valmentavan koulutuksen avulla saat paremmat mahdollisuudet aloittaa ammatilliseen perustutkintoon johtava koulutus tai siirtyä työelämään. Valmentavassa koulutuksessa opit myös arkisten asioiden hoitamista ja itsenäistä elämää.

Opintosi suunnittelemme yhdessä sinun, huoltajiesi sekä muiden opiskeluasi tukevien henkilöiden kanssa juuri sinulle sopiviksi. Tärkeintä ovat sinun toiveesi, tavoitteesi ja kykysi. Valmentavassa koulutuksessa opiskelet pienessä ryhmissä, jossa opettajalla ja ohjaajalla on aikaa auttaa sinua opinnoissasi.

Luovi järjestää sekä Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavaa (VALMA) että Työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaa (TELMA) koulutusta ympäri Suomen. Tarkempaa tietoa Valmasta ja Telmasta saat alla olevista linkeistä.

Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus (VALMA)

Kun opiskelet ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavassa koulutuksessa, vahvistat opiskelu- ja arjentaitojasi ja saat tukea aikuisuuteen kasvamisen haasteissa. koulutuksen aikana pohdit omaa ammatinvalintaasi ja valmistaudut ammatillisiin perusopintoihin. Tutustut eri aloihin koulutuskokeiluissa ja työssäoppimiseen valmentautuen. Opintojesi tavoitteena on , että saat hyvän otteen opiskelusta ja varmuutesi kasvaa.

Lue lisää
Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus (TELMA)

Kun opiskelet työhön ja itsenäiseen elämään valmentavassa koulutuksessa, pärjäät paremmin arkisissa askareissa ja työssä. Opit esimerkiksi työhön kuuluvia tehtäviä ja keskustelemaan uusien ihmisten kanssa. Opit myös huolehtimaan itsestäsi ja omista asioistasi paremmin. Opintojen lopuksi voit päästä omia taitojasi ja kiinnostustasi vastaaviin töihin.

Lue lisää

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.