Jatkuva haku ja erillishaku

Ammattiopisto Luovissa on haettavana koulutuksia, jotka eivät ole mukana ammatillisten erityisoppilaitosten yhteisessä haussa. Näihin koulutuksiin haetaan Luovin koulutuskalenterin sähköisellä hakulomakkeella.

Jatkuva haku

Haussa mukana olevat koulutukset ovat koulutuskalenterissa. Jatkuvalla haulla voidaan täydentää meneillään olevia ryhmiä joustavasti lukuvuoden aikana. Tässä haussa voivat hakea kaikki, myös hakijat, joilla on jo aikaisemmin suoritettuja opintoja.

Erillishaku Tampereen Silta-Valmennusyhdistyksen koulutuksiin

Tampereen yksikön Silta-Valmennusyhdistys ry:n kanssa yhteistyössä järjestettävin ammatillisiin perustutkintoihin haetaan erillishaussa. Haettavana on autoalan, hotelli-, ravintola- ja cateringalan, kiinteistöpalvelujen sekä rakennusalan perustutkinnot. Näiden tutkintojen yhteydessä maininta on maininta ”tuotantokoulu”.

Muut erillishaut

Erillishakuja voidaan avata kohdennetusti myös jatkaviin ryhmiin. Nämä erillishaut on tarkoitettu hakijoille, joilla on jo alan aikaisempaa osaamista, esimerkiksi aiemmin keskeytyneet opinnot tai alan työkokemusta.

Tällä hetkellä haussa olevat koulutukset ovat opintopolussa ja koulutuskalenterissa. Koulutuskalenterin kautta pääset myös täyttämään hakulomakkeen.

Kysy lisää 040 319 3352 tai sähköposti hakutoimisto(a) luovi.fi

 

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.