Jatkuva haku

Jatkuva haku antaa mahdollisuuden hakeutua ammatilliseen koulutukseen ympäri vuoden. Tiesithän, että Ammattiopisto Luovin ammatilliseen koulutukseen voi hakeutua myös jatkuvan haun kautta. Koulutuksiin haetaan Luovin koulutuskalenterin sähköisellä hakulomakkeella.

Jatkuvassa haussa on mukana koko Luovin koulutustarjonta:

  • Ammatilliseen koulutukseen valmentavaa (VALMA)
  • Työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaa (TELMA)
  • Ammatilliset perustutkinnot
  • Ammattitutkinnot
  • Erikoisammattitutkinnot

Kuka voi hakea jatkuvassa haussa?

Ammattiopisto Luovin jatkuvassa haussa voi hakea ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kuka tahansa, joka haluaa hankkia ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistaan. Ammatillisten perustutkintojen ja valmentavien koulutusten osalta jatkuvan haun opiskelupaikat on tarkoitettu vaativaa erityistä tukea opinnoissaan tarvitseville opiskelijoille*).

*)Valmentavan koulutuksen ja ammatillisen perustutkintokoulutuksen opiskelijavalinnassa huomioidaan hakijat, jotka ovat oikeutettuja opinnoissaan ja työllistymisessään vaativaan erityiseen tukeen. Vaativan erityisen tuen tarve opinnoissa voi johtua esimerkiksi vaikeista oppimisvaikeuksista, terveydellisistä syistä, vammasta tai sosiaalisista syistä.

Jatkuva haku on ensisijainen hakuväylä, jos hakija

  • on jo aiemmin suorittanut toisen asteen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon tai hänellä on työelämässä hankittua osaamista
  • haluaa suorittaa ammatti- tai erikoisammattitutkinnon tai niiden osia
  • haluaa suorittaa ammatillisen tutkinnon oppisopimuskoulutuksena
  • ei saanut opiskelupaikkaa opintopolku.fi-palvelun yhteishaussa / vaativan erityisen tuen perusteella järjestettävän ammatillisen koulutuksen haussa

Miten jatkuvassa haussa haetaan?

Jatkuvassa haussa koulutuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella, joka löytyy Luovin koulutuskalenterista osoitteesta luovi.fi/koulutuskalenteri . Koulutuskalenterissa on myös tietoa vapaista opiskelupaikoista ja alkavista koulutuksista.

Luovin Hakutoimisto ohjaa ja neuvoo jatkuvaan hakuun liittyvissä asioissa puh. 040 319 3352 tai sähköpostitse hakutoimisto(a)luovi.fi.  Luovin verkkosivuilla luovi.fi on myös lisätietoa jatkuvasta hausta, valintaperusteista sekä hakemuksen yhteydessä toimitettavista liitteistä. Tarkempaa lisätietoa opiskelusta saat eri paikkakunnilta.

Jatkuva haku Tampereen Silta-Valmennusyhdistyksen koulutuksiin

Tampereen yksikön Silta-Valmennusyhdistyksen  kanssa yhteistyössä järjestettävin ammatillisiin perustutkintoihin haetaan jatkuvassa erillishaussa. Haettavana on autoalan, hotelli-, ravintola- ja cateringalan, kiinteistöpalvelujen sekä rakennusalan perustutkinnot. Näiden tutkintojen yhteydessä maininta on maininta ”tuotantokoulu”.

Lisätietoja:
Yksilövalmentaja: Heli Hirvasmaa,
etunimi.sukunimi@siltavalmennus.fi
puh. 040 832 5523

Hakulomake Silta-Valmennusyhdistyksen koulutuksiin löytyy koulutuskalenterista.

 

 

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.