Tuettu oppisopimus

Meillä on mahdollisuus myös tuettuun oppisopimukseen. Tuettu oppisopimus sopii Sinulle, jos tarvitset enemmän tukea opintoihisi kuin mitä työpaikkaohjaaja tai oppilaitoksen opettaja voivat perinteisessä oppisopimuskoulutuksessa antaa.

Voit tarvita tukea esimerkiksi työtehtävien sisällön- ja aikataulujen oppimiseen, suoritusjärjestyksen arvioimiseen, oppimistehtävien tekemiseen, asiakkaiden kanssa työskentelyyn tai työyhteisössä toimimiseen. Tukea antaa työvalmentaja yhdessä Sinun ja työpaikkasi kanssa sovitulla tavalla.

Tuetun oppisopimuskoulutuksen aikana työvalmentaja auttaa työpaikkaohjaajaa ohjaamistehtävässä ja opitun arvioinnissa. Työvalmentaja selvittää tukien hakemisessa tarvittavat lomakkeet ja toimii yhteyshenkilönä opiskelijan taustaverkoston kanssa. Työnantajalle maksetaan myös korotettua koulutuskorvausta perustutkintotavoitteisen oppisopimuskoulutuksen ajalta. Opiskelijat ovat yleensä myös oikeutettuja erilaisiin palkkatukimuotoihin. Tuettu oppisopimuskoulutus on ammatillisten erityisoppilaitosten kehittämä toimintamalli. Lue lisää toimintamallista Tuetun oppisopimuksen käsikirjasta.

Hakulomake tuettuun oppisopimuskoulutukseen (pdf)

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuetusta oppisopimuskoulutuksesta:

Koulutussuunnittelija Marko Ylisirkka, puh. 040 319 3610, marko.ylisirkka(a)luovi.fi

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.